KateellisetMutta tiedäthän sinä myös kateelliset? Jotka tuskissaan eivät saa muuta nautintoa kuin ivata sinua ja tekemisiäsi. Tai mitä olet jättänyt tekemättä.


Kateelliset löytävät omat porukkansa ja yleensä jämähtävät niihin. He jaksavat puhua toisista. Ehkä heidän elämänsä ei ole yhtä mielenkiintoista kuin sinun. Ehkä he kuvittelevat olevansa parempia kuin sinä. Tai tietävänsä enemmän asioita kuin sinä. Ehkä he ovat aina sitä mieltä, että he ovat oikeassa ja sinä väärässä. Ehkä he eivät ole uskaltaneet kokea ja tehdä sitä, mitä sinä olet tehnyt. Tai jättänyt tekemättä. Mene ja tiedä.


Voit olla kaunis. Ehkä sinä olet viisas. Ehkä sinä olet ollut rohkea. Ehkä sinä olet löytänyt jotakin, mitä toiset eivät ole löytäneet. Ehkä sinulla on kokemuksia, joita muilla ei ole. Tai se voi olla mitä tahansa, kateellisten mielestä oikeata tai väärää, miksi olet jäänyt heidän "kynsiinsä" tai "hampaisiinsa".


Miksi sinä välittäisit siitä, mitä kateelliset ajattelevat sinusta? Haluaisitko ihan oikeasti olla heidän kanssaan?


Olet oikeassa, jos ajattelet, että kateelliset pyytävät apua kateellisuudellaan ja siitä seuraavilla asioilla. Mutta silloin voit myös miettiä, tietenkin jos haluat. Että missä itse pyydät apua? Ovatko edes nämä kateelliset ihmiset niin "pahoja" kuin sinä luulet?